Robot Jana Wang Melombong Forex Profit 5%-10%-30% sebulan

Kepuasan apabila hasil usaha selama ini mencipta robot atau Expert Advisor untuk trade dalam forex akhirnya membuatkan hasil. Walaupun tidak mengguntungkan sangat tetapi, ia konsisten dalam memberikan keuntungan.

Robot-robot forex trading yang saya hasilkan ini mampu memberikan profit sebanyak 5-30% sebulan secara konsisten (bergantung kepada volatility forex market) , dan itu sudah cukup untuk orang yang berpendapatan tetap seperti saya.

Terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam memberikan ilmu dan tunjuk ajar dalam trading forex dan pembuatan robot ini.

Bagi membalas jasa sifu-sifu dan rakan-rakan saya, di sini saya memberikan signal berdasarkan 100% auto trading menggunakan robot-robot forex saya secara percuma.

Diharap selepas ini, tuan puan akan memperolehi keuntungan secara konsisten tanpa perlu risau dengan emosi dan pending atau floating position.

Cuma risiko tu, tuan puan tanggung sendiri lah.

Modal dicadangkan ialah

  • 700-1000usd untuk akaun standard
  • min 100usd untuk akaun micro.

Kalau tuan puan dah untung lalu nak menyumbang kembali kepada saya, tuan puan boleh subcribe signal real akaun saya yang berbayar iaitu 30usd.

Tuan puan hanya perlu tahu camner nak copy trade akaun-akaun dibawah…

Maaf tu tuan puan kena la usaha sendiri. Kalau tak tahu boleh tengok kat sini –>

TRADE BOT 2016 FXOPEN —–> https://www.mql5.com/en/signals/332165 

HAZLY ROBOT 2016 —> https://www.mql5.com/en/signals/182447 

BOT TRADING EA —> https://www.mql5.com/en/signals/295870 

EA DECEMBER 2016 —> https://www.mql5.com/en/signals/245835 

RISK TAKER EA INSTAFOREX – https://www.mql5.com/en/signals/297260  

BBMA V1 INSTAFOREX —> https://www.mql5.com/en/signals/286906  

BBMA V1 XM —> https://www.mql5.com/en/signals/293646 

RISK TAKER EA combined with EA BBMA V1 – https://www.mql5.com/en/signals/302170 –signal berbayar 30usd.

 

Sekian

Terima Kasih

 

 

Advertisements
By Testingunderground Posted in New

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s